Voeding en Gezondheid

Kwaliteit

Onze producten zijn lekker en gemakkelijk. Waar mogelijk verwerken we verse grondstoffen. We bewaken het proces continue: vanaf de inkoop van grondstoffen tot en met het afleveren van het eindproduct. We doen dit door kritische selectie van leveranciers en grondstoffen, door het continu proeven en testen van onze producten, en door het uitvoeren van controles. Zowel interne- en externe laboratoria, als smaakpanels, houden de vinger aan de pols.

Voedselveiligheid

Onze producten voldoen aan de normen van de Nederlandse warenwet en de Europese richtlijnen. Dat is voor ons net zo vanzelfsprekend als het testen van onze producten.

Dieet & allergie

Op onze producten staan voedingswaarden. Noodzakelijke allergenen zijn te vinden in de ingrediëntendeclaratie, of in de allergenenlijst. Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op deze website.

Gezondheid

Gezondheid is een dynamisch begrip waar we met onze producten op inspelen.

Een aantal algemene richtlijnen willen we je niet onthouden:

Eet gevarieerd, niet te veel, niet te weinig; let op een goede balans (de schijf van vijf plus vocht); zorg voor genoeg beweging en frisse lucht; vermijd schadelijke stoffen (zoals nicotine); eet en leef met plezier.

Wilt u meer weten over voeding en gezondheid
kijk dan eens op de volgende internetsites:
www.vwa.nl
www.voedselnet.nl
www.voedingscentrum.nl