Broccoli rauwkost

Broccoli rauwkost is onze nieuwste aanwinst. Heerlijke bijtgare broccoli in een kruidige kerrie dressing. Puur genieten!

komkommer_new_small

Komkommer rauwkost

Komkommer rauwkost is een lekkere, frisse rauwkostsalade met verse knapperige schijfjes komkommer, uitjes en kruiden. De ideale basic die vrijwel alles nóg lekkerder maakt!
Season_small

Season rauwkost

Season rauwkost is een heerlijke, frisse rauwkostsalade met o.a. prei, wortel, ui, komkommer en selderie in een frisse dressing.
Farmer_small

Farmer rauwkost

Farmer rauwkost is een knapperige salade rijkelijk gevuld met witte kool, wortel, ananas en selderie in een frisse witte dressing.
Coleslaw_small

Coleslaw rauwkost

Coleslaw rauwkost is een friszoete rauwkostsalade met knapperige witte kool en wortel die heerlijk als bijgerecht geserveerd kan worden .
Waldorf_small

Waldorf rauwkost

Waldorf rauwkost is een lekkere rauwkostsalade met knapperige bleekselderij, mandarijn, stukjes appel en amandel die eigenlijk overal bij gegeten kan worden.
bruschetta_small

Italiaanse tomaten bruschetta

De italiaanse tomaten bruschetta is een rauwkostsalade gebaseerd op italiaans recept, met heerlijke verse ingrediënten zoals verse stukjes tomaat, knoflook en basilicum.
Griekse witte kool rauwkost

Griekse witte kool rauwkost

Griekse witte kool is een fantastische salade op basis van witte kool met ui en groene paprika in een heldere mild-zure dressing.