kappa

GIARDINO ANTIPASTI

Baal jij ook altijd van die vette olielaagjes om de olijven of peppadews? Met Giardino Antipasti hoeft dat niet meer! Geen onaangename vettigheden, wél een authentieke Mediterrane smaak op je borrelplank.

Waan je in een Mediterrane sfeer met Giardino Antipasti. De perfecte basis voor jouw borrelmoment! Groene olijven met kruiden en chili, pittige groene peperoni met roomkaasvulling, of zuid- Afrikaanse zoete rode pepers met roomkaas. Do we need to say more?

Waar komen onze producten vandaan?

Onze grondstoffen vinden hun roots in Mediterrane gebieden als Griekenland en Macedonië, en worden in Gießen, Duitsland met zorg samengesteld tot heerlijke, antipasti. Elk met hun eigen authentieke smaak & structuur.

We bezoeken onze telers regelmatig, en zorgen er voor dat we altijd de beste kwaliteit kunnen leveren, we product ideeën blijven opdoen en geïnspireerd blijven voor nieuwe recepturen vanuit de roots van onze producten.

VERS

Alleen de beste vruchten van de plant worden uiteindelijk gebruikt in Giardino antipasti. Na het plukken worden de vruchten direct gekoeld en getransporteerd, zodat hun versheid wordt behouden.

KWALITEIT

Het geheim van ons succes ligt hem niet alleen aan de rijke Mediterrane smaken en specialiteiten, maar juist in de aandacht voor ons product. Elke olijf, elk pepertje en alle vullingen worden met zorg bereid om de beste smaak te garanderen. Bij dit proces worden geen geur- kleur- en smaakstoffen toegevoegd.

GEEN OLIELAAG, WEL HOUDBAAR?

Onze producten hebben dus geen vette olielaag. Hoe dat kan? We gebruiken een speciale coating methode, waardoor alle specialiteiten licht besprenkeld worden met een olie van hoge kwaliteit. Zo behouden de vruchten hun unieke aroma en blijven ze vers en knapperig. Geen overbodige olie nodig dus!Giardino Zoete Rode Pepers

Zoete Rode Pepers

Gevuld met verse roomkaas. Zoet & lichtpittig.

Zoete Rode Pepers

Groene Peperoni

Gevuld met verse roomkaas. Een pittig pepertje met een goede bite, gevuld met de beste roomkaas in town.

Giardino Antipasti-Mix

Antipasti-Mix

Groene pepers, zoete rode pepers en groene olijven.