VEGETABUBBLES

VEGETABUBBLES

Speel hier het vegetabubbles spel. Dit spel, dat speciaal voor Bieze is ontwikkeld, is een verslavende combinatie van groente en een bubble spel. Als je een keer geproefd hebt aan dit spel, zul je zien dat je verslaafd raakt en blijft proberen om je eigen groentescore te verbeteren!
Bieze spel

E-card uitnodiging

Bieze spel Met de Bieze E-cards nodig je je vrienden, vriendinnen en familieleden in een handomdraai uit voor een heerlijk etentje. Nieuwsgierig?
E-card uitnodiging versturen

Kookvideo's

Onze productontwikkelaars hebben heerlijke recepten ontwikkeld met onze Bieze produkten. Allemaal recepten die niet alleen lekker zijn, maar ook makkelijk te maken! Van 5 recepten hebben we een video gemaakt met één van onze koks. Bekijk ze en raak geïnspireerd!

Griekse Club Sandwich: pitabroodjes met rivierkreeftjes en Bieze griekse rauwkost Garnalen cocktail met Bieze komkommer rauwkost Pannenkoek met Bieze season rauwkost, pittige kaas, walnoten en verse bieslook Grof molenbrood met Bieze italiaanse bruschetta, rucola en geitenkaas Wrap met Bieze farmer rauwkost, papaya, mango en appel

Griekse Club Sandwich: pitabroodjes met rivierkreeftjes en Bieze griekse rauwkost

Garnalen cocktail met Bieze komkommer rauwkost

Pannenkoek met Bieze season rauwkost, pittige kaas, walnoten en verse bieslook

Grof molenbrood met Bieze italiaanse bruschetta, rucola en geitenkaas

Wrap met Bieze farmer rauwkost, papaya, mango en appel