Flammenküchen met 4 seizoenen
30 min
2
Wat heb je nodig?
-
1 rol flammkuchendeeg
-
1/2 rode ui
-
100 gr roomkaas
-
50 gr geraspte kaas, jong
-
1 gele biet
-
250 gr Bieze 4 Seizoenen Rauwkost
-
Zout en peper
-
40 gr rucola
-
30 gr truffelaardappel chips
Hoe maak je het?
-
Verwarm de oven voor op 220 ͦºC.
-
Rol het flammkuchen deeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat*.
-
Snijd de rode ui in halve ringen.
-
Meng de roomkaas met de geraspte kaas en rode ui. Besmeer het deeg met dit mengel.
-
Bak de bodem in 15 min. goudbruin en krokant in het midden van de oven.
-
Kook ondertussen de gele biet in 10 min. gaar. Snijd in plakken en snijd hier mooie rondjes uit.
-
Beleg de flammkuchenbodem met de 4 Seizoenen Rauwkost en breng op smaak met zout en peper. Leg hier overheen de rucola, gele biet en truffelaardappel chips.
*Vaak zit er al een bakpapiertje onder de rol deeg. Die kun je er onder laten zitten, dan heb je geen extra bakpapier nodig.