Homemade classic Bieze beef burger
30 min
2
Wat heb je nodig?
2 (Brioche) burgerbroodjes
250 gram Rundergehakt
2 el Panko/paneermeel
1/2 tl Cayennepeper
1/2 tl Knoflookpoeder
1/2 Ei
1/2 Rode ui
2 Augurken
1 Vleestomaat
2 blaadjes Lollo bianco (krulsla)
2 el Hamburgersaus
Hoe maak je het?
-
Meng voor de hamburgers het ei, de panko, cayennepeper en knoflookpoeder door het gehakt. Breng het mengsel op smaak met peper en zout. Vorm twee bollen en druk plat.
-
Verhit een klontje boter in een koekenpan en bak de hamburgers aan beide kanten 4-5 minuten. Druk goed aan zodat ze plat blijven.
-
Snijd de broodjes open en toast deze in dezelfde pan als waar de hamburgers in gebakken zijn.
-
Pel en snijd de rode ui in ringen. Was de krulsla en snijd de tomaat en augurk in plakken.
-
Verdeel de sla over de broodjes, doe er een royale schep Bieze coleslaw rauwkost op, vervolgens de hamburger, tomaat, rode ui en augurk. Eindig met de hamburgersaus en het dekseltje van het broodje.