top of page
Hamburger_header_2000x1340.jpg

Homemade classic Bieze beef burger

Bieze_Iconen_Bereidingstijd.png

30 min

Bieze_Iconen_Personen.png

2

Wat heb je nodig?

4 el                Bieze Coleslaw rauwkost​

2                     (Brioche) burgerbroodjes
250 gram     Rundergehakt
2 el                Panko/paneermeel
1/2 tl              Cayennepeper
1/2 tl              Knoflookpoeder
1/2                  Ei
1/2                  Rode ui

2                     Augurken
1                      Vleestomaat
2 blaadjes    Lollo bianco (krulsla)
2 el                 Hamburgersaus

Hoe maak je het?

  1. Meng voor de hamburgers het ei, de panko, cayennepeper en knoflookpoeder door het gehakt. Breng het mengsel op smaak met peper en zout. Vorm twee bollen en druk plat.
     

  2. Verhit een klontje boter in een koekenpan en bak de hamburgers aan beide kanten 4-5 minuten.  Druk goed aan zodat ze plat blijven. 
     

  3. Snijd de broodjes open en toast deze in dezelfde pan als waar de hamburgers in gebakken zijn. 
     

  4. Pel en snijd de rode ui in ringen. Was de krulsla en snijd de tomaat en augurk in plakken.
     

  5. Verdeel de sla over de broodjes, doe er een royale schep Bieze coleslaw rauwkost op, vervolgens de hamburger, tomaat, rode ui en augurk. Eindig met de hamburgersaus en het dekseltje van het broodje.

bottom of page