Hotdogs met bier en Coleslaw

Hotdogs met in bier gestoofde uien

Bieze_Iconen_Bereidingstijd.png

25 min

Bieze_Iconen_Personen.png

4

Wat heb je nodig?

  • 2 grote witte uien

  • 2 el olijfolie

  • Snufje zout

  • 1 tl suiker

  • 200 ml donker bier

  • 4 braadworsten

  • 4 afbakpistolets

  • 4 el Bieze Coleslaw rauwkost 

  • 8 mini augurken

Hoe maak je het?

  1. Snijd de uien in ringen

  2. Verhit 2 el olie in een pan, zet op de BBQ en bak de uien bruin met een snufje zout. Voeg de suiker toe en roer tot deze is opgelost. Voeg het bier toe en smoor de uien 10 minuten, totdat het bier is verdampt.

  3. Gril de worsten op de BBQ gaar.

  4. Bereid de broodjes zoals aangegeven op de verpakking. Snijd de broodjes aan de bovenkant in.

  5. Doe 1 el Coleslaw rauwkost in ieder broodje. Leg vervolgens de braadworst in het broodje en top het af met de gesmoorde uien.

  6. Serveer met de mini augurken en extra overgebleven uien.