Ga naar content

De barbecue is enorm veelzijdig, ieder persoon stelt zich ook iets anders voor bij het woord barbecue. De een serveert en eet bijna alleen maar vlees, terwijl de ander weinig (of geen) vlees serveert maar zich vooral focussed op salades. Pastasalade, aardappelsalade, fruitsalade; je kunt het zo gek niet verzinnen. 

Maar ook de sauzen die er bij horen; cocktailsauzen, knoflooksauzen, pindasauzen. Het zijn er zo veel en iedereen heeft een andere voorkeur. In plaats van alles zelf te maken haalt Bieze graag het werk voor je uit handen om kant en klaren sauzen en rauwkosten aan te bieden.

Geen barbecue is een barbecue zonder stokbrood. En wat is heerlijk om op een stokbrood te doen? Bruschetta! Deze heerlijke topping dat zijn oorsprong vindt in Midden-Italië bestaat voor 80% uit tomaat en is dus niet alleen lekker maar ook erg gezond!

Met zijn alle de volgende dag uit je mond stinken na een avondje barbecuen hoort er een beetje bij, en daar zorgt de Knoflook Dipsaus van Bieze voor! Niet alleen de Knoflook is geweldig, ook de Tzatziki Dipsaus is om van te watertanden!

Niet te vergeten zijn natuurlijk de salades. Deze kun je hélemaal samen stellen zoals jij hem graag wil. Bieze doet een zetje in de goede richting door gezonde Rauwkosten aan te bieden die goed te mengen zijn in de salade. Bijvoorbeeld met de Rode Biet Rauwkost is een heerlijk frisse rode bieten met appel salade te maken! Ook de Komkommer Rauwkost kan letterlijk overal in verwerkt worden!

Bieze wenst u een fijn en voedzaam barbecue seizoen tegemoet!

Zalmspiesjes 2.0.jpg
Zalmspiesjes met Bieze Knoflook
Delen

Lees ook

Naar boven