Ga naar content

Altijd iets groens op tafel is het uitgangspunt van Bieze, maar nu is met rauwkost je gebrek aan tijd ook opgelost!

Tegenwoordig zijn we allemaal erg druk en moeten we tijd vrij maken om lekker en gezond te eten, want een snelle ongezonde hap is zo gescoord. Het combineren van je werk, studie, vrienden, serie kijken en je lichaam summer-fit maken voor de zomer kost zeeën van tijd. Veel tijd blijft er dan niet over om ook nog de healthy lifestyle aan te houden door gevarieerd, lekker én gezond te eten.

De rauwkost bakjes van Bieze zijn jouw oplossing! Ze zijn van een handig formaat om mee te nemen; stevig, klein, hebben geen gekke vorm en lekken niet! Daarom zijn ze zó handig voor onderweg. In je tas, koffer of gewoon los in de auto. Geen knoei-vlekken met de Bieze bakjes. Scoor wat wortels, komkommers of stokbrood bij de supermarkt (of neem ze van te voren mee in een zakje of bakje) en dip ze in de rauwkost. Heb je toch iets meer tijd in de ochtend? Stop dan wat boterhammen in een bakje zodat je ze onderweg kunt smeren (of dippen).

De rauwkosten bestaan voor een groot deel uit groente. Groente is belangrijk om elke dag binnen te krijgen; het levert belangrijke voedingsstoffen zoals vitamines, mineralen en voedingsvezels. Maar tegenwoordig willen we nog meer uit ons eten halen, of juist minder? Minder suikers, minder zout, minder vlees en minder gluten, hoe krijg je dan nog je voedingsstoffen binnen zonder uren in de keuken te staan?

Door de aangepaste recepten bevatten de rauwkosten nu nog minder suiker en zout, vegetarisch (soms zelfs vegan!) en glutenvrij! Drie van de acht zijn zelfs lactosevrij! Op de recepten pagina zijn talloze heerlijke recepten te vinden hoe je de rauwkost het lekkerst kan serveren. Durf je eigen draai er aan te geven en combineer het met alles wat je zelf lekker vindt. Onze recepten pagina wordt wekelijks aangevuld dus houdt hem goed in de gaten!

├Čnspiratie2.jpg
Rauwkost On The Go
Delen

Lees ook

Naar boven