Ga naar content

50% groente, 100% genieten!

Het is zo ver! Afgelopen maanden heeft het team van Bieze keihard gewerkt om lekkere salades te ontwikkelen. Genieten én extra groente wat het uitgangspunt. De nieuwe salades zitten boordevol groente zodat iedereen nu nog makkelijker iets groens op tafel kan zetten.  En met succes, want vanaf vandaag liggen ze in de schappen!

De nieuwe Bieze salades zijn verkrijgbaar in de smaken Kip Kerrie en Ei Bieslook en bevatten 50% salade, en 50% groente. Nét zo lekker dus als de vertrouwde variant, maar dan met een extra bite en je vult gelijk je aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groente aan. Handig toch?

Door de hersluitbare verpakking kun je de salades gemakkelijk meenemen en de hoeveelheid is precies genoeg om heerlijk van te genieten tijdens de borrel.

De nieuwe Salades zijn door het hele land in verschillende Albert Heijns te verkrijgen, en online te bestellen op ah.nl .

Er zijn twee verschillende smaken; de Kip Kerrie en de vegetarische versie Ei Bieslook. Bekende smaken, maar nu met nog meer groente. De Salades zijn enorm veelzijdig te gebruiken en wij geven je de inspiratie waarvan het water in je mond loopt.

Brunch sfeer.jpg
Sandwich Kip Kerrie

Elk moment van de dag iets groens op tafel

Ontbijt

Je ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, dat weten we natuurlijk allemaal. Toch is het ook de maaltijd die het vaakst wordt overgeslagen. Een van de meest voorkomende redenen is het gebrek aan tijd in de ochtend. Met de nieuwe Bieze Salades is dit probleem opgelost! Binnen 1 minuut (we hebben het getimed!) heb jij een lekker en gezond ontbijt voor je klaar staan. Terwijl je het brood in de toaster doet pak je je tas in, en vervolgens smeer je je Bieze Salade erop. Wil je het nog sneller kunnen? Neem dan een cracker (Knäckebröd) en je bent binnen een halve minuut klaar! Snel, lekker en vol met groente; alles wat je zoekt om je dag juist te beginnen!

Lunch

De lunch levert je voedingsstoffen en energie om de middag door te komen. Hét moment tussen je werk of school door om rust te pakken en je social media te checken. Hier hoort natuurlijk een lekkere en vullende lunch bij waar je al uren naar uit zat te kijken. Met de nieuwe Bieze Salades maak je in een handomdraai een heerlijke sandwich. Ook lekker voor de lunch om een biologisch soepje er bij te nemen!

Brunch

Voor een brunch sloof je je graag net wat extra uit. De nieuwe Salades van Bieze zijn een perfecte aanvulling op je brunch! Met 50% groente niet alleen groen maar ook vullend, en makkelijk te combineren in elk gerecht. Maak bijvoorbeeld een tapas plateau met alles wat je lekker vindt!

To go

Eet je onderweg en moet je een snelle hap scoren? Dan wordt dat al snel een patatje of een broodje kroket. Al hoewel dat wel lekker is, is dat niet groen en dat vinden wij wel belangrijk. Slimmer is dus om een bakje Bieze Salade in je tas te gooien en een pakje crackers. Of haal een stokbrood of komkommer en dip het er in. Het bakje is klein maar fijn om simpel mee te kunnen nemen in je tas!

Diner

Er is niks lekkerder als een frisse salade bij je warme avond gerecht. De Salades van Bieze zijn goed te mengen of als dressing te gebruiken in een salade, of gewoon lekker voor erbij.

Borrel

Bij een borrel horen natuurlijk hapjes. Deze hapjes kun je kopen in de diepvries en dan met de frituurpan ‘klaar maken’. Maar wat veel leuker en véél groener is; is zelf je hapjes bereiden en daar kan Bieze je in ondersteunen. Een gevuld eitje met Ei-bieslook, of een komkommer toastje of wrap met de Kip-kerrie salade. Beide rijk gevuld met groenten zodat je zelf een lekker hapje kan maken voor bij de borrel!

Op de hoogte blijven van deze nieuwe Salades en meer? Volg ons dan zeker ook op onze social media kanalen: Facebook & Instagram!

Delen

Lees ook

Naar boven