
Nacho borrelplank met Farmer

10 min

4
Wat heb je nodig?
-
180 gr tortilla chips
-
30 gr geraspte kaas + extra als garnering
-
200 gr zwarte bonen, in blik
-
3 lente-uien
-
1 teentje knoflook
-
1 rode peper
-
1 el olijfolie
-
180 gr cherrytomaten
-
250 gr Bieze Farmer rauwkost
-
Zout en peper
Hoe maak je het?
-
Verhit de oven voor op 180ͦ C op de grillstand.
-
Doe de tortilla chips in een ovenschaal en strooi de kaas eroverheen. Zet 5 minuten onder de grill tot de kaas gesmolten is.
-
Giet de bonen af. Snijd 1 lente-ui, de knoflook en rode peper fijn. Verhit 1 el olie in een pan en bak de bonen samen de knoflook, rode peper, zout en peper krokant.
-
Snijd de overige lente-ui in ringetjes en halveer de cherrytomaten. Doe de lente-ui, cherrytomaten, extra kaas, bonen en farmer rauwkost in verschillende schaaltjes.
-
Zet de tortilla chips in het midden van een grote plank en zet de bakjes met ingrediënten eromheen.
-
Laat je gasten hun eigen nacho bord maken door wat chips op een bord te leggen en te garneren met de overige ingrediënten als topping.