Nacho borrelplank met Farmer

Nacho borrelplank met Farmer

10 min

4

Wat heb je nodig?

  • 180 gr tortilla chips

  • 30 gr geraspte kaas + extra als garnering

  • 200 gr zwarte bonen, in blik

  • 3 lente-uien

  • 1 teentje knoflook

  • 1 rode peper

  • 1 el olijfolie

  • 180 gr cherrytomaten

  • 250 gr Bieze Farmer rauwkost

  • Zout en peper

Hoe maak je het?

  1. Verhit de oven voor op 180ͦ C op de grillstand.

  2. Doe de tortilla chips in een ovenschaal en strooi de kaas eroverheen. Zet 5 minuten onder de grill tot de kaas gesmolten is.

  3. Giet de bonen af. Snijd 1 lente-ui, de knoflook en rode peper fijn. Verhit 1 el olie in een pan en bak de bonen samen de knoflook, rode peper, zout en peper krokant.

  4. Snijd de overige lente-ui in ringetjes en halveer de cherrytomaten. Doe de lente-ui, cherrytomaten, extra kaas, bonen en farmer rauwkost in verschillende schaaltjes.

  5. Zet de tortilla chips in het midden van een grote plank en zet de bakjes met ingrediënten eromheen.

  6. Laat je gasten hun eigen nacho bord maken door wat chips op een bord te leggen en te garneren met de overige ingrediënten als topping.