Pannenkoek met komkommer

Pannekoek brie met zalm en Komkommer 

25 min

4

Wat heb je nodig?

  • 1 grote witte ui

  • 4 el zonnebloemolie

  • 150 gr garnalen

  • 1,5 tl cajunkruiden

  • 10 gr koriander

  • 4 tortilla’s XL

  • 250 gr Bieze Coleslaw rauwkost

  • 30 gr jalapeños, in ringen

  • 100 gr geraspte oude kaas

  • 1 limoen

Hoe maak je het?

  1. Snijd de ui in dunne ringen. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de uien bruin. Haal de uien uit de pan en zet apart.

  2. Verhit 1 el olie in dezelfde pan en bak de garnalen met de cajunkruiden in ongeveer 3 minuten gaar. Snijd ondertussen de koriander fijn.

  3. Leg 1 tortilla klaar en verdeel de helft van de Coleslaw rauwkost over de tortilla.

  4. Leg de helft van de ui, garnalen, jalapeños, koriander en kaas op de coleslaw. Leg de tweede tortilla erbovenop.

  5. Verhit 1 el olie in een pan en bak de tortilla 3 tot 4 minuten krokant aan 1 kant op middelhoog vuur. Draai de tortilla om (dit doe je extra makkelijk met een bord) en bak de andere kant in ongeveer 3 goudbruin.

  6. Herhaal dit met de andere tortilla’s.

  7. Snijd de quesadilla in partjes en serveer met limoen en extra Coleslaw rauwkost.