top of page
Pita shoarma met Witte Kool
20 min
4
Wat heb je nodig?
-
4 pitabroodjes
-
400g shoarma
-
1 bakje Bieze Knoflook dipsaus
-
1 bakje Bieze Witte kool Rauwkost
-
1 zakje gemengde sla
-
½ komkommer
Hoe maak je het?
-
Zet een koekenpan op het vuur en bak hierin de shoarma ongeveer 10 minuutjes op middelhoog vuur
-
Leg in de tussentijd 4 pitabroodjes in een voorverwarmde oven (180 graden) tot ze warm en knapperig zijn.
-
Snijd de broodjes doormidden en vul ze met de shoarma, sla en komkommer.
-
Top af met een lepel Witte kool én een lepel Knoflook dipsaus
-
Zet de dipsaus in het midden op tafel en drapeer hier de broodjes omheen.
Tip: Geen zin in vieze handen? Gebruik in plaats van pita broodjes een wrap, en vouw deze dicht.
bottom of page