Wat heb je nodig?
- 1 bloemkool
- 1 el kerriepoeder
- 5 el yoghurt
- 1 teentje knoflook, uitgeperst
- 0,5 citroen (rasp)
- 75 geraspte Parmezaanse kaas
- 1 handje peterselie
- Amandelschaafsel
- Bieze Tzaziki dipsaus
Hoe maak je het?
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Was de bloemkool en kook deze in zijn geheel 10 minuten.
- Meng de yoghurt met de kerriepoeder, knoflook, citroenrasp, peterselie en parmezaanse kaas.
- Haal de bloemkool uit de pan, laat goed uitlekken en bestrijk deze met het yoghurtmengsel.
- Bestrooi de bloemkool met wat amandelschaafsel en bak deze in 20 minuten goudbruin.
- Laat de bloemkool wat afkoelen en serveer met de Bieze Tzaziki dipsaus.