Ga naar content
Bereidingstijd
45 minuten
Personen
4
Categorieën
Diner, Side dish

Wat heb je nodig?

  • 1 bloemkool
  • 1 el kerriepoeder
  • 5 el yoghurt
  • 1 teentje knoflook, uitgeperst
  • 0,5 citroen (rasp)
  • 75 geraspte Parmezaanse kaas
  • 1 handje peterselie
  • Amandelschaafsel
  • Bieze Tzaziki dipsaus

Hoe maak je het?

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Was de bloemkool en kook deze in zijn geheel 10 minuten.
  3. Meng de yoghurt met de kerriepoeder, knoflook, citroenrasp, peterselie en parmezaanse kaas.
  4. Haal de bloemkool uit de pan, laat goed uitlekken en bestrijk deze met het yoghurtmengsel.
  5. Bestrooi de bloemkool met wat amandelschaafsel en bak deze in 20 minuten goudbruin.
  6. Laat de bloemkool wat afkoelen en serveer met de Bieze Tzaziki dipsaus. 
Meer inspiratie
Naar boven