Ga naar content
Bereidingstijd
20 minuten
Personen
2–4
Categorieën
Side dish, Bij de borrel

Wat heb je nodig?

  • 1 pak (volkoren) wraps
  • Paprikapoeder
  • Olie (om in te frituren)
  • ½ komkommer
  • 4 stengels bleekselderij
  • Cherrytomaten
  • Bieze Kerrie dipsaus

Hoe maak je het?

  1. Zet een laagje olie op het vuur en laat dit goed heet worden (frituren in een frietpan of airfryer kan natuurlijk ook)
  2. Snijd de wraps in punten
  3. Frituur de stukjes wrap tot ze lichtbruin en knapperig zijn. Dit duurt enkele minuten.
  4. Laat de gefrituurde wraps afkoelen op keukenpapier en bestrooi ze daarna met wat paprikapoeder (of andere kruiden/Specerijen naar keuze)
  5. Vul een bakje met wat Kerrie dipsaus en snijd de komkommer en de bleekselderij in sticks, zodat je ze makkelijk kunt dippen.
  6. Serveer de gefrituurde wraps en de groentesticks naast de Kerrie-dip op een plank en de borrel kan beginnen.
Meer inspiratie
Naar boven