Ga naar content
Bereidingstijd
20 min
Personen
3
Categorieën
Lunch

Wat heb je nodig?

Voor de wafels

  • 1 courgette
  • 50g (spelt)meel
  • 2 eieren
  • een scheutje melk
  • 1 el bakpoeder
  • Wafelijzer 

Voor de topping

  • 1 bakje Bieze coleslaw rauwkost Original
  • gerookte zalm
  • groene asperges
  • sla 
  • radijs 

Hoe maak je het?

  1. Was de courgette en rasp deze tot kleine sliertjes
  2. Mix met een garde het meel, de eieren, melk, bakpoeder en geraspte courgette tot een beslag
  3. Giet het beslag in de wafelijzer en bak de wafels in 5 minuten gaar
  4. Kook ondertussen de groene asperges in 4 minuten beetgaar en snijd de radijs in dunne plakjes
  5. Beleg de wafels met een blaadje sla, een lepel Coleslaw, een plakje gerookte zalm, de asperges en een plakje radijs
  6. Et voilá, genieten maar!
Meer inspiratie
Naar boven