Wat heb je nodig?
- Bieze Bruschetta Rauwkost Original
- Nacho Chips naar keuze
- Zure room (creme fraiche kan ook)
- 1 avocado
- 1/2 citroen
- 1 rode peper
- 1 sjalot
- 2 teentjes knoflook
- 1 tomaat
- Peper & zout
Hoe maak je het?
- Snipper de sjalot fijn en pers de knoflook in een knoflookpers (in kleine stukjes snijden kan ook)
- Snijd de tomaat in vieren en haal de 'natte' binnenkant er uit. De rest snijd je ook fijn
- Houd je van pittig? Snijd dan het pepertje doormidden en haal de zaadjes er uit. Snijd deze dan in kleine stukjes. Minder pittig? gebruik dan maar een half pepertje.
- Pak een kommetje en prak hier met een vork de avocado in fijn. Wel even de schil en pit verwijderen natuurlijk!
- Voeg aan de geprakte avocado ook de overige ingredienten toe en meng dit goed door elkaar
- Maak af met het sap van de halve citroen en breng op smaak met wat peper & zout.
- Vul nu nog 2 bakjes met de Bruschetta Rauwkost Original en de zure room en serveer met de Nacho chips