Ga naar content
Bereidingstijd
Personen
4
Categorieën
Bij de borrel, Bij de BBQ!

Wat heb je nodig?

  • Bieze Bruschetta Rauwkost Original
  • Nacho Chips naar keuze
  • Zure room (creme fraiche kan ook)
  • 1 avocado
  • 1/2 citroen
  • 1 rode peper
  • 1 sjalot
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 tomaat
  • Peper & zout

Hoe maak je het?

  1. Snipper de sjalot fijn en pers de knoflook in een knoflookpers (in kleine stukjes snijden kan ook)
  2. Snijd de tomaat in vieren en haal de 'natte' binnenkant er uit. De rest snijd je ook fijn
  3. Houd je van pittig? Snijd dan het pepertje doormidden en haal de zaadjes er uit. Snijd deze dan in kleine stukjes. Minder pittig? gebruik dan maar een half pepertje.
  4. Pak een kommetje en prak hier met een vork de avocado in fijn. Wel even de schil en pit verwijderen natuurlijk! 
  5. Voeg aan de geprakte avocado ook de overige ingredienten toe en meng dit goed door elkaar
  6. Maak af met het sap van de halve citroen en breng op smaak met wat peper & zout. 
  7. Vul nu nog 2 bakjes met de Bruschetta Rauwkost Original en de zure room en serveer met de Nacho chips
Meer inspiratie
Naar boven