Ga naar content
Bereidingstijd
20 minuten
Personen
2–4
Categorieën
Diner, Side dish, Bij de BBQ!

Wat heb je nodig?

  • Bieze Witte Kool Rauwkost Original
  • (sesam)olie
  • 100 gram (ongekookte) parelcouscous
  • 6 grote garnalen (gepelde garnalen kan ook)
  • Verse basilicum

Hoe maak je het?

  1. Kook de parelcouscous zoals aangegeven op de verpakking
  2. Wok de garnalen in een beetje (sesam) olie tot ze mooi roze en gaar zijn
  3. Vul een schaal met de gekookte parelcouscous, de Witte Kool Rauwkost Original en wat blaadjes basilicum en meng dit goed door elkaar.
  4. Top af met de garnalen en genieten maar!

Tip! Eet je deze salade als bijgerecht? Dan kun je hier gerust met 4 personen van genieten. Staat alleen de salade op het menu? Serveer deze dan voor 2 personen met wat naanbrood er naast.

Meer inspiratie
Naar boven