Ga naar content
Bereidingstijd
20 minuten
Personen
4
Categorieën
Bij de borrel

Wat heb je nodig?

  • 4 pitabroodjes
  • 400g shoarma
  • 1 bakje Bieze Knoflook dipsaus
  • 1 bakje Bieze Witte kool Rauwkost Originals
  • 1 zakje Gemengde sla
  • ½ komkommer

Hoe maak je het?

  1. Zet een koekenpan op het vuur en bak hierin de shoarma ongeveer 10 minuutjes op middelhoog vuur
  2. Leg in de tussentijd 4 pitabroodjes in een voorverwarmde oven (180 graden) tot ze warm en knapperig zijn.
  3. Snijd de broodjes doormidden en vul ze met de shoarma, sla en komkommer.
  4. Top af met een lepel Witte kool  én een lepel Knoflook dipsaus
  5. Zet de dipsaus in het midden op tafel (voor de liefhebbers) en drapeer hier de broodjes omheen. Als dat geen feestje op tafel is?

Tip:  Geen zin in vieze handen? Gebruik in plaats van pita broodjes een wrap, en vouw deze dicht. Problem solved!

Meer inspiratie
Naar boven