Ga naar content
Bereidingstijd
Personen
2

Wat heb je nodig?

Dipsaus

  • 1 teentje knoflook
  • 50 gram gezouten pinda's
  • 1 eetlepel suiker
  • 2 eetlepels chilisaus
  • 1 eetlepel sojasaus
  • 1 theelepel gemberpoeder
  • 1 eetlepel citroensap
  • Een scheutje water

Springrolls

  • 4 rijstvellen
  • 100 gram rijstnoedels of mihoen
  • 1 avocado
  • 1 mango
  • 1 handje verse basilicum
  • 1 handje verse munt
  • Bieze Farmer Rauwkost

Hoe maak je het?

  1. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Maak de dipsaus door de pinda’s en knoflook fijn te hakken en vervolgens alle ingrediënten met elkaar te mengen.

  3. Snijd de avocado en mango in reepjes.

  4. Dompel een rijstvel onder in warm water en leg op een schone snijplank.

  5. Leg in het midden van het rijstvel de Farmer Rauwkost, twee reepjes mango, twee reepjes avocado en een handje noedels.

  6. Bestrooi het rijstvel met wat verse munt en basilicum.

  7. Vouw de onderkant van het rijstvel strak over de vulling, klap de zijkanten naar binnen en rol de springroll in zijn geheel op.

Meer inspiratie
Naar boven