Ga naar content
Bereidingstijd
10 minuten
Personen
2
Categorieën
Diner

Wat heb je nodig?

  • 1 pot Bieze Biologische Tomaat & Basilicum soep met knoflook
  • 1 stokbrood naar keuze
  • 125 gram ongezouten roomboter (op kamertemperatuur)
  • 5  zongedroogde tomaten (uit pot)
  • 3 gram verse basilicum
  • 2 tl paprikapoeder
  • peper & zout naar smaak

Hoe maak je het?

  1. Verwarm de soep op laag vuur tot er belletjes ontstaan en deze bijna kookt.
  2. Snijd ondertussen de zongedroogde tomaat in reepjes en doe de boter in een kommetje
  3. Mix de boter, zongedroogde tomaat, en paprika poeder door elkaar met een vork en scheur hier kleine stukjes basilicum doorheen.
  4. Voeg naar smaak nog een beetje peper & (zee)zout toe.
  5. Snijd een paar plakjes stokbrood en besmeer deze met de boter.
  6. Verdeel de soep over 2 kommen en eet smakelijk!
Meer inspiratie
Naar boven