Ga naar content
Bereidingstijd
30 min
Personen
2
Categorieën
Lunch, Diner

Wat heb je nodig?

Falafelballetjes

Naanbrood

Hummus

1 bakje Louisiana Red Coleslaw

Couscous

Tomaat

Munt

Paprikapoeder

Sesamzaad

Hoe maak je het?

  1. Bereid de couscous en het naanbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snijd ondertussen de tomaten in blokjes en de munt fijn.
  3. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de falafel 5 minuten.
  4. Roer de couscous los met een vork.
  5. Meng de couscous met de tomaten blokjes, fijngesneden munt en paprikapoeder. Voeg naar smaak peper en zout toe.
  6. Verdeel de couscous over 2 diepe borden.
  7. Verdeel de gebakken falafel en het naanbrood over de borden.
  8. Verdeel over iedere bowl een eetlepel hummus en de Louisiana Red Coleslaw.
  9. Garneer het gerecht met een handje sesamzaadjes.
  10. Eet smakelijk!
Meer inspiratie
Naar boven