Ga naar content
Bereidingstijd
30 min
Personen
2
Categorieën
Lunch, Diner, Bij de BBQ!

Wat heb je nodig?

4 Hotdogbroodjes

4 Vegan hotdogs

30g gesneden ijsbergsla

1 rode ui

10g gebakken uitjes

1 bakje Tasty Classic Coleslaw van Bieze

Hoe maak je het?

  1. Bereid de vegan hotdogs volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  2. Rooster de hotdogbroodjes kort in een pan, een broodrooster of op de barbecue.
  3. Snijd de rode ui in ringen.
  4. Snijd de hotdogs over de lengte net niet helemaal door, zodat de ingrediënten er makkelijk in kunnen.
  5. Beleg het hotdogbroodje met ijsbergsla.
  6. Leg de vegan worsten op de ijsbergsla.
  7. Voeg een eetlepel Tasty Classic Coleslaw van Bieze toe en smeer uit over de hotdog.
  8. Voeg naar smaak gebakken uitjes en rode uienringen toe.
  9. Eet smakelijk!
Meer inspiratie
Naar boven