Ga naar content
Bereidingstijd
30 minuten
Personen
2–3
Categorieën
Side dish, Bij de BBQ!

Wat heb je nodig?

  • 2 zalmfilets zonder vel, in blokjes van 3x3 cm
  • 2 bosuitjes, in stukjes van 3 cm
  • 2 el sojasaus
  • 1 tl wasabi
  • 0,5 tl honing
  • Bieze Knoflooksaus

Hoe maak je het?

  1. Zet eerst de BBQ of grillpan aan zodat deze vast kan opwarmen.
  2. Rijg de blokjes zalm en bosuitjes om en om op de spiesjes.
  3. Maak van de overige ingredienten een marinade en leg de spiesjes hierin.
  4. Keer de spiesjes na 10 minuten om, zodat de smaken aan beide zijden goed intrekken.
  5. Gril de spiesjes in 15 minuten gaar, draai ze regelmatig om.
  6. Maak het gerecht helemaal af met Bieze Knoflooksaus.
Meer inspiratie
Naar boven