
Springrolls met Farmer

min

2
Wat heb je nodig?
Dipsaus:
-
1 teentje knoflook
-
50 gram gezouten pinda's
-
1 eetlepel suiker
-
2 eetlepels chilisaus
-
1 eetlepel sojasaus
-
1 theelepel gemberpoeder
-
1 eetlepel citroensap
-
Een scheutje water
Springrolls:
-
4 rijstvellen
-
100 gram rijstnoedels of mihoen
-
1 avocado
-
1 mango
-
1 handje verse basilicum
-
1 handje verse munt
Hoe maak je het?
-
Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Maak de dipsaus door de pinda’s en knoflook fijn te hakken en vervolgens alle ingrediënten met elkaar te mengen.
-
Snijd de avocado en mango in reepjes.
-
Dompel een rijstvel onder in warm water en leg op een schone snijplank.
-
Leg in het midden van het rijstvel de Farmer rauwkost, twee reepjes mango, twee reepjes avocado en een handje noedels.
-
Bestrooi het rijstvel met wat verse munt en basilicum.
-
Vouw de onderkant van het rijstvel strak over de vulling, klap de zijkanten naar binnen en rol de springroll in zijn geheel op.