
Wraps met krokante kip

20 min

2
Wat heb je nodig?
4 el Bieze 4 Seizoenen Rauwkost
2 Grote wraps
2 Krokante kipfilet burgers
1 Avocado
1 Courgette
2 handjes Verse bladspinazie
1 handje Tuinkers
Hoe maak je het?
-
Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de krokante kipfilet burgers goudbruin en gaar. Laat uitlekken op een vel keukenpapier en snijd in reepjes.
-
Schaaf de courgette over de lengte in flinterdunne plakken.
-
Open de avocado en prak het vruchtvlees grof. Breng op smaak met peper en zout.
-
Beleg de wraps met spinazie en besmeer vervolgens met een laagje geprakte avocado. Leg de reepjes krokante kip erop, ga verder de courgette linten, een royale schep Bieze 4 Seizoenen Rauwkost en tot slot de tuinkers. Rol de wrap op en snijd door.
-
Tip: lekker met Parmezaanse kaas!