top of page
Wraps_header_2000x1340.jpg

Wraps met krokante kip

Bieze_Iconen_Bereidingstijd.png

20 min

Bieze_Iconen_Personen.png

2

Wat heb je nodig?

4 el               Bieze 4 Seizoenen Rauwkost

2                   Grote wraps

2                   Krokante kipfilet burgers
1                    Avocado

1                    Courgette
2 handjes   Verse bladspinazie
1 handje      Tuinkers

Hoe maak je het?

  1. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de krokante kipfilet burgers goudbruin en gaar. Laat uitlekken op een vel keukenpapier en snijd in reepjes.
     

  2. Schaaf de courgette over de lengte in flinterdunne plakken. 
     

  3.  Open de avocado en prak het vruchtvlees grof. Breng op smaak met peper en zout.
     

  4. Beleg de wraps met spinazie en besmeer vervolgens met een laagje geprakte avocado. Leg de reepjes krokante kip erop, ga verder de courgette linten, een royale schep Bieze 4 Seizoenen Rauwkost en tot slot de tuinkers. Rol de wrap op en snijd door.
     

  5. Tip: lekker met Parmezaanse kaas!

bottom of page