Ga naar content
Bereidingstijd
20 minuten
Personen
2
Categorieën
Lunch, Diner, Bij de BBQ!

Wat heb je nodig?

  • 2 speltbroodjes
  • 300 gram zalmfilet
  • 1 rode ui
  • Bieze Farmer Rauwkost
  • 2 theelepels paprikapoeder
  • Zout en peper
  • Een klontje boter
  • Peterselie

Hoe maak je het?

  1. Snijd de rode ui in ringen.
  2. Kruid de zalm met paprikapoeder, zout en peper.
  3. Smeer de huid van de zalm in met boter, zodat deze later niet aanbrand.
  4. Laat een klontje boter smelten in de pan en bak hierin de rode ui en zalm.
  5. Haal de zalm uit de pan, zodra deze gaar is en pluk de zalm met twee vorken uit elkaar.
  6. Snijd de broodjes doormidden en beleg ze met de Farmer Rauwkost en de pulled zalm.
  7. Garneer met peterselie.
Meer inspiratie
Naar boven