Ga naar content
Bereidingstijd
5
Personen
4
Categorieën
Lunch, Diner

Wat heb je nodig?

  • 1 bakje Bieze Tzatziki Dipsaus
  • 400 tot 500 gr falafel (ca 20 balletjes) 
  • 4 volkoren wraps
  • 2 tomaten
  • ½ komkommer
  • 1 el citroensap
  • Takje verse peterselie
  • Zwarte peper
  • Paar blaadjes verse munt
  • Ca 50 gr sla

Hoe maak je het?

  1. Maak eerste de tomaten salsa. Verwijder de zaadjes en het waterige gedeelte van de tomaat en snijd het vruchtvlees in kleine stukje. Snijd ook de komkommer in gelijke stukjes.
  2. Schep deze twee met de citroensap en fijngehakt peterselie door elkaar. Hak de munt fijn en meng samen met een snufje zwarte peper door de tzatziki.
  3. Bereid de falafel volgens de verpakking of recept. Verwarm de wrap 1 minuutje in de oven of magnetron en besmeer daarna met wat tzatziki. Verdeel wat sla er over en daarna de falafelballetjes. Schep er wat tomaat-komkommer salsa over.
Meer inspiratie
Naar boven